inot pentru copii

Despre Junior Swim - Cursuri de inot pentru copii...mici

JUNIOR SWIM este un program special pentru copii cu varsta intre 2 si 5 ani. Antrenorii nostri impreuna cu psihologul echipei si-au pus experienta la lucru pentru a personaliza un program de inot in acord cu nevoile copiilor la aceasta varsta. Chiar daca sunt mici, placerea lor de a se juca in apa este foarte mare. Si chiar daca sunt mici, noi toti ne dorim sa alegem cea mai buna varianta pentru a le oferi un start pozitiv in viata.

Apa este un mediu protector si stimulant pentru copiii cu varsta mica, dar este si mediul ideal in care ei isi pot consuma energia intr-un mod distractiv si foarte benefic pentru organismul lor. Inotul la aceasta varsta creste increderea de sine si independenta copilului, il ajuta sa socializeze, sa asculte, sa se adapteze unei activitati organizate, dezvolta prietenia si lucrul in echipa, contribuie la cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

JUNIOR SWIM face parte din campania noastra de crestere si educare inteligenta a copiilor.

JUNIOR SWIM este "casa" in care poftim cu drag toti copiii mici pentru a face miscare intr-o atmosfera vesela si pozitiva, alaturi de o echipa excelenta de antrenori.

Junior Swim

inot pentru copii

Locatii inot BSC Junior Swim

Vezi detalii despre fiecare locatie, poze, ce programe de inot sunt acolo si preturile pe abonamente/sedinte!


Bery Fitness & Spa Iancului

Str. Elev Stefanescu Stefan nr.66
Alina Constantin - 0727.570.570
detalii
Bery Fitness & Spa Berceni

Str. Turnu Magurele, nr. 244A
Daniela Stefanescu - 0728.012.012
detaliiIncearca!!!

Fa un pas spre binele copilului tau, da-i sansa sa faca miscare, sa se simta bine, sa creasca sanatos fizic si psihic, sa se distreze si sa invete ceva util pentru toata viata lui.

Succesul acestui demers este garantat de succesul tuturor copiilor care au venit si au ramas alaturi de noi in cei 11 ani de cand suntem aici pentru ei.

Nume :
Prenume :
E-mail :
Subiect :
Mesaj :
|