inot pentru copii

PRIETENIA DINTRE COPII SI APA DEPINDE DE ADULTI. COPIII NU SE NASC CU TEAMA DE APA...

In foarte multe convorbiri cu parintii suntem intrebati daca primim copii de la 2 ani... uneori aflam ca au fost refuzati de alte echipe, uneori ca au fost traumatizati de experiente neplacute la primul contact cu apa, alteori ca au incercat parintii sa ii imprieteneasca cu apa si nu au reusit.... Multi parinti ne contacteaza in ultima vreme pentru a afla cum ii putem ajuta sa invinga teama de apa a copiilor mici si sunt in cautarea unui loc in care siguranta copilului de 2-3 ani este garantata.

Campanie Junior Swim

A lucra cu copii foarte mici inseamna a-ti asuma responsabilitate, a fi stapan pe priceperea si profesionalismul tau si, mai ales, a detine instinct, intuitie si aptitudini de relationare cu copiii mici. Mai mult decat atat, a lucra cu copii foarte mici inseamna sa le aloci timp si atentie sporita… Din toate aceste motive, putini instructori si profesori de inot  sunt de acord sa lucreze cu copii care nu au inca experienta gradinitei, nu stiu inca sa vorbeasca foarte corect, nu au deprinderea de a asculta de un profesor, nu sunt constienti de pericole... si inca nu castiga medalii :)

Bucharest Sport Club lucreaza cu succes, de cativa ani, cu copii foarte mici in cadrul programului JUNIOR SWIM. De ce noi putem oferi o prima experienta placuta copiilor mici la intalnirea cu apa?

  • Avem antrenori tineri, care se joaca - Adaptarea la mediul acvatic pentru copii se realizeaza prin placerea jocului in apa alaturi de alti copii de aceeasi varsta; motivarea, provocarea, recompensarea, calauzirea, tonul potrivit, atmosfera vesela sunt tehnicile noastre, iar concentrarea pe dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copilului este obiectivul nostru;
  • Echipa de antrenori este formata din fosti inotatori – siguranta copilului mic nu este niciodata pusa in pericol, un instructor este in apa si sustine permanent copilul mic;
  • Cu experienta indelungata in lucrul cu copii mici, antrenorii au invatat sa comunice si sa castige increderea lor; aici...imaginatia cu are limite... sunt incredibil de amuzante conversatiile antrenorilor cu copiii in timpul antrenamentelor; dupa primele ore petrecute impreuna se naste simpatia, prietenia si parteneriatul intre copil si antrenor;
  • Se lucreaza individual cu copii de 2-4 ani; uneori, la recomandarea profesorului de inot, pe durata sedintelor, unul dintre parinti va insoti copilul in apa; cu copii de 5-6 ani se lucreaza in grupe restranse (5-6 copii) cu 2 instructori;
  • „aruncarea” copilului in apa impotriva vointei lui este EXCLUSA ! De fapt, nimic nu se face impotriva vointei copilului... si avem suficient timp si suficienta rabdare sa asteptam pana cand el hotaraste sa incerce, isi doreste, prinde curaj si capata incredere.

Junior Swim

Teama de mediul necunoscut, o trauma, o experienta neplacuta, faptul ca au vazut un accident, poate cineva le-a spus si au inteles ca se pot ineca.... din diverse astfel de motive un copil poate avea teama de apa. Vestea buna este aceea ca orice copil dispune de resursele necesare pentru a invinge teama de apa !  Vestea si mai buna este ca echipa noastra de antrenori se bucura de o rata foarte mare de succes in „batalia” cu teama copiilor de apa.

inot pentru copii

Locatii inot BSC Junior Swim

Vezi detalii despre fiecare locatie, poze, ce programe de inot sunt acolo si preturile pe abonamente/sedinte!


Bery Fitness & Spa Iancului

Str. Elev Stefanescu Stefan nr.66
Alina Constantin - 0727.570.570
detalii
Bery Fitness & Spa Berceni

Str. Turnu Magurele, nr. 244A
Daniela Stefanescu - 0728.012.012
detalii

Incearca Junior Swim!!!

Fa un pas spre binele copilului tau, da-i sansa sa faca miscare, sa se simta bine, sa creasca sanatos fizic si psihic, sa se distreze si sa invete ceva util pentru toata viata lui.

Succesul acestui demers este garantat de succesul tuturor copiilor care au venit si au ramas alaturi de noi in cei 11 ani de cand suntem aici pentru ei.


Contact
Marius Grigore - 0725.012.012
Email: echipa@juniorswim.ro

Nume :
Prenume :
E-mail :
Subiect :
Mesaj :
|